Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Espuma Non-Adhesive

Νέο

60,00€

ESPUMA® Exulock είναι απορροφητική, ατραυματική επικάλυψη αφρού πολυουρεθάνης με ομοιόμορφα κατανεμημένη σκόνη υψηλής απορρόφησης ή στρώμα υπεραπορροφητικής υποστήριξης.

 

Ο αφρός ExuLockTechnology έχει εξαιρετικά υψηλή ικανότητα απορρόφησης έτσι ώστε όταν έρθει σε επαφή με εκκρίματα τραύματος, ο αφρός απορροφά μαζικά όλα τα εξιδρώματα σχηματίζοντας ένα μαλακό συνεκτικό πήκτωμα το οποίο είναι κλειδωμένο εντός της μήτρας αφρού παρέχοντας ένα σύστημα διαχείρισης υπερ-εξιδρώματος με απαλή δράση πηκτωματοποίησης που επιτρέπει την εύκολη απομάκρυνση το ντύσιμο.

 

Ο αφρός πολυουρεθάνης ελασματοποιημένος με αδιάβροχη ταινία από πολυουρεθάνη που αποτρέπει την εμφάνιση εξωτερικών μολύνσεων και διαρροών των εκκρίσεων. Επίσης το φιλμ που αναπνέει ιδιαίτερα δημιουργεί υγρό περιβάλλον επούλωσης πληγών.

 

Το ESPUMA® Non-Adhesive είναι κατασκευασμένο από απορροφητικό, ατραυματικό αφρό πολυουρεθάνης με ομοιόμορφα κατανεμημένη σκόνη υψηλής απορρόφησης, με εξαιρετικά αναπνεύσιμη στιβάδα υποστήριξης πολυουρεθάνης από βακτήρια και ιούς.

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία