Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

KEMAGEL Amorphous Sterile Healing Gel 30gr

Νέο

9,84€

Tο υδροενεργό κολλοειδές σκεύασμα Kemagel είναι μια άμορφη υδρογέλη που ενυδατώνει απαλά τον νεκρωτικό ιστό, διευκολύνοντας την αυτόλυτη αποδέσμευση, ενώ είναι σε θέση να χαλαρώσει και να απορροφήσει τη διάλυση και την έκκριση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει το βέλτιστο περιβάλλον υγρού τραύματος κατά τη διάρκεια των μεταγενέστερων σταδίων του κλεισίματος του τραύματος.

Χαρακτηριστικά:

  • Δράση αποτρίχωσης: Το Kemagel επανυδατώνει τον νεκρωτικό ιστό και βοηθά στην απολέπιση.
  • Δράση απομάκρυνσης: Το Kemagel απορροφά τη διάλυση και την έκκριση χωρίς να καταστρέφει τον εύθραυστο ιστό κοκκοποίησης.
  • Δημιουργεί υγρό περιβάλλον επούλωσης πληγών: Το Kemagel βοηθά στη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος υγρού τραύματος που προωθεί την επούλωση, μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης ουλών και βοηθά στην ταχεία ανακούφιση του πόνου.
  • Ευέλικτη δράση: Το Kemagel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ξηρό ή υγρό τραύμα. Σε περίπτωση ξηρής πληγής, ο Kemagel μετατρέπει την ξηρή πληγή σε υγρή (επίδραση υδρογέλης). Το ξηρό τραύμα απορροφά το νερό που περιέχεται στο Kemagel και προάγει τη διάλυση του νεκρωτικού / κατεστραμμένου ιστού. Σε περίπτωση υγρής πληγής, το υδροκολλοειδές του Kemagel ενεργοποιείται και κατά συνέπεια το Kemagel απορροφά υπερβολικό υγρό από το τραύμα και αποκαθιστά την ισορροπία νερού στο τραύμα (υδροκολλοειδές αποτέλεσμα).

Ενδείξεις: Το Kemagel χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον υγρού τραύματος για τη θεραπεία μικρών παθήσεων όπως μικρά εγκαύματα, επιφανειακές τραυματισμοί, περικοπές και εκδορές (τραύματα μερικής πάχυνσης) και δάκρυα του δέρματος. Υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία υγείας, το Kemagel χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον με υγρό τραύμα για τη διαχείριση των εξής: Φλεβικά έλκη (έλκη στα πόδια) Χειρουργικές τομές Διαβητικά έλκη των ποδιών Ελαττώματα πίεσης (συμπεριλαμβανομένου του σταδίου IV) Δημιουργεί ένα περιβάλλον υγρού τραύματος που βοηθά στην αυτολυτική αποδέσμευση των πληγών που καλύπτονται με νεκρωτικούς ιστούς.

Τρόπος χρήσης: Πλύνετε τα χέρια πριν και μετά τη θεραπεία της πληγής. Για ανοικτές πληγές, π.χ. έλκη: Πλύνετε το έμβρυο με αποστειρωμένο αλατούχο διάλυμα για να καθαρίσετε την περιοχή του τραύματος. Κρατήστε το άκρο του ακροφυσίου μακριά από την επιφάνεια του τραύματος. πιέστε ελαφρά τον σωλήνα για να διανεμηθεί η γέλη μέσα στο τραύμα. Βελτιώστε τη γέλη πάνω από την επιφάνεια του τραύματος σε βάθος περίπου 5mm. Απορρίψτε κάθε αχρησιμοποίητο τζελ. Καλύψτε με ένα δευτερεύον επίδεσμο επιλογής, π.χ. Προστατευτικό φιλμ Για μικρές πληγές (π.χ. βοσκότοποι, κοψίματα) και επιφανειακά εγκαύματα: Εφαρμόστε προσεκτικά τη γέλη στο τραύμα (χωρίς τρίψιμο) μια ή δύο φορές την ημέρα. Εάν είναι απαραίτητο, καλύψτε την πληγή με στείρο σοβά ή επίδεσμο και αλλάξτε την ημέρα. Το Kemagel μπορεί να απομακρυνθεί απλά και ανώδυνα με υγρή γάζα.

Το Kemagel περιέχει 30g.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία